01.12.2017 kl. 08:00

Avslutter vellykket samarbeid

Kronprinsparets Fond og de sosiale entreprenørselskapene Trivselsleder og Lærervikaren har besluttet å avslutte samarbeidet ved utgangen av 2017.

Fondet og Trivselsleder har samarbeidet siden 2014. Trivselseder har nå 1 400 medlemsskoler i Norden, og står støtt økonomisk. Etter en dialog mellom det nye styret i Kronprinsparets Fond og Trivselsleder, om blant annet lederlønn, har partene blitt enige om at det er andre formål som har mer behov for støtte fra fondet.

– Nesten 70 000 barn og unge er trivselsledere på sine skoler, og de skaper god aktivitet og inkludering i friminutter hver dag. Kronprinsparets Fond har støttet videreutviklingen av ordningen i ungdomsskolen, og vi er stolte over å ha bidratt til å løfte frem dette gode arbeidet. Vi ønsker Trivselsleder alt godt i framtiden, sier styreleder Odd Christopher Hansen i Kronprinsparets Fond.

– Vi er takknemlige for den støtten vi har fått fra Kronprinsparets Fond, og gleder oss til å se nye gode formål få utvikle seg i samarbeid med fondet, sier daglig leder Kjartan Eide i Trivselsleder.