20.06.2022 kl. 07:53

Attensi skal hjelpe Kronprinsparets Fond med spillbasert opplæring av Flyt-ledere

Den nye probonaavtalen mellom Attensi og Kronprinsparets Fond gjør at alle ledere i ungdomsprogrammet Flyt kan lære og trene på å være Flyt-leder i en app. Norske Attensi er på få år blitt en global leder på spillbaserte simuleringer for trening av ansatte.

Trond Aas, CEO i Attensi og Irene Lystrup, daglig leder i Kronprinsparets Fond ser fram til å samarbeide om opplæring av Flyt-ledere.

Ungdomsprogrammet Flyt er utviklet av Kronprinsparets Fond for å bidra til å styrke ungdom i overgangen til videregående skole. Til høsten starter omtrent 20 Flyt-grupper rundt om i landet. 

– Vi rekker ikke lenger å gi opplæring lokalt, så vi er veldig glade for samarbeidet med Attensi. Vi samler mer enn 80 Flyt-ledere til en felles opplæringshelg. I tillegg vil de nå kunne trene og lære i appen. Nå kan vi være trygge på at alle har lært det de trenger, sier Irene Lystrup, daglig leder i Kronprinsparets Fond. Attensi vil gjøre det moro å lære

– Vi er opptatt av å bidra til at alle kan oppnå sitt potensial, og gleder oss til samarbeidet med Kronprinsparets Fond om å hjelpe Flyt-ledere gjennom vår løsning, sier Trond Aas, CEO i Attensi. 

Attensi utvikler digitale verktøy for at man kan styrke kompetansen, forbedre atferd og utvikle seg, samtidig som man har det gøy. Ved å kombinere 3D-modellering med kunnskap om menneskelig atferd og psykologi skaper Attensi autentiske miljøer der man kan trene på hvordan man best kan møte ungdom og løse ulike situasjoner. Attensi AS ble etablert i 2012, og har 200 ansatte. 10 000 inn i fellesskapet innen 2026

Kronprinsparets Fonds ambisjon for perioden 2021 til 2026 er å bidra til at 10 000 unge opplever at de er en del av fellesskapet i Norge og opplever mestring, deltar i samfunnet og gjennomfører en utdanning.

Kronprinsparets Fond støtter fire ulike ungdomsprosjekter med kompetanse, kapital og nettverk i fire prosjekter. Dette er læringstilbudet UngInvest AIB, mentorprogrammet Catalysts, iskremfabrikken Sandwich Brothers og aktivitetssenteret Dale Oen Experience. Fondet står også bak fritidsprogrammet Flyt, som er et tilbud til ungdom i overgangen til videregående skole. Samarbeidet med Attensi gjelder i første omgang ledertrening for Flyt.